105 verschillende soorten vlinderstruiken

De Buddleja-dagen bij biologische kwekerij Dependens in Bennekom zijn weer aangebroken. De kwekerij is vrijdag 8 juli en zaterdag 9 juli geopend van 8:00 tot 17:00 uur. Op deze jaarlijkse Buddlejadagen kunnen de bezoekers op de biologische kwekerij aan de Langesteeg 11 kennis maken met onze Buddleja collectie. “We hebben meer dan 105 verschillende vlinderstruiken, waarvan de meeste in bloei staan”, vertelt Jan Huiberts van Kwekerij Dependens.

“Niet alleen Buddleja maar ook de andere planten in onze showborder van wel 300 meter lang zijn de moeite waard. We hebben 400 soorten vaste planten, een sortiment ‘eetbare’ planten, bijzondere bomen en heesters, kortom, de moeite waar voor een bezoek. Uiteraard staat er voor de bezoekers de koffie klaar.”

De kwekerij is verder het hele jaar gewoon iedere maandag tot en met zaterdag van 8:00 tot 17:00 uur geopend.”

Voor meer informatie: www.dependens.nl